פסטה פפיונים ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה

ד בחשון התשעח
,
24 באוקטובר, 2017
24/10/2017 16:24
פסטה פפיונים צילום: רונן מנגן
חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

ל-4 מנות:

1 חבילת פסטה קצרה פפיונים (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן

8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום

להגשה:

20 עגבניות שרי

1 בצל חתוך לרצועות דקות

6 שיני שום פרוסות

3 ענפי תימין

3 גבעולי בזיליקום

6 כפות שמן זית

2 פלפל צ'ילי שלמים

מלח אטלנטי לפי הטעם

לקישוט:

2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות

הוראות הכנה

על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.

צולים בחום גבוה, 200 מעלות, במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.

מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.

מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.

המתכון באדיבות פסטה ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר