עוגה על בסיס מרנג

כא אלול התשסו ,14 בספטמבר, 2006 14/09/2006 0:00

מצרכים

מרנג קקאו לפי הרצון.
צריך 4 עיגולי מרנג כי יש שלושה מוסים של שוקולד.

כל מוס צורך אחד שמנת מתוקה
125 ג´ שוקולד חלב, מריר לבן (125 ג´ מכל אחד מהשוקולדים.

הוראות הכנה

מכינים מרנג - מצננים
מחממים את השמנת המתוקה וממיסים בתוכה את השוקולד (צריך לחזור על התהליך 3 פעמים ב3 כלים שונים)
מצננים במקרר.
מקציפים כל תערובת לחודואז יש מוס שוקולד לבן, מוס שוקולד חלב ומוס שוקולד מריר
ואז מרכיבים מרנג מוס מרנג וכו´.
אפשר לוותר על המרנג האחרון.
אם מסיימים במרנג, שופכים עליו מעט שוקולד מומס, ואפשר לפזר גם פרלין (אגוזים מקורמלים טחונים, אם חסר כאן קלוריות למישהו.
ההכנה לא קשה אבל ארוכה.
אבל התוצאה מדהימה.
העוגה כמובן צריכה להשמר בקרור וטובה גם כשהיא קפואה חלקית

הערות

אפשר להכין גם פרווה ולהשמיט את החומרים החלביים

המתכון באדיבות

קרין גור - סודות מתוקיםן
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
    תגובה חדשה

    האימייל לא יוצג באתר.

    המשך באמצעות

    שכחתי סיסמה
    אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

    יצירת חשבון חדש

    אני מאשר את תנאי השימוש באתר

    שכחת את הסיסמה? לא נורא!

    הכנס את כתובת המייל שלך ונשלח לך קישור ליצירת סיסמה חדשה