מרק עוף תימני

ז שבט התשסז ,26 בינואר, 2007 26/01/2007 0:00

מצרכים

2 ליטר מרק עוף (עדיף להכין מעוף ממש), 2 בצלים קצוצים, 3 שיני שום קצוצות, 2 עגבניות מגוררות, חופן עלי כוסברה קצוצים, כף אבקת מרק, חוואיג´ למרק

הוראות הכנה

הכנה: מכניסים את כל החומרים לסיר ובמשלים כחצי שעה על אש קטנה.

הערות

אפשר במקום הבצק הזה להשתמש בבצק פילו או בצק עלים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
    תגובה חדשה

    האימייל לא יוצג באתר.

    המשך באמצעות

    שכחתי סיסמה
    אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

    יצירת חשבון חדש

    אני מאשר את תנאי השימוש באתר

    שכחת את הסיסמה? לא נורא!

    הכנס את כתובת המייל שלך ונשלח לך קישור ליצירת סיסמה חדשה