גוואקמולי אבוקדו

ג באב התשע
,
14 ביולי, 2010
14/07/2010 0:00
גוואקאמולי

גוואקאמוליצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שתי שיני שום קצוצות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ

2 אבוקדו רכים מקולפים

מיץ מחצי לימון

1 חופן כוסברה קצוצה

1 עגבניה פרוסה

הוראות הכנה

מכינים בקערה את השום הקצוץ, הבצל הירוק, פלפל ירוק חריף, ומעט מלח.

מוסיפים את האבוקדו ומועכים את הכל יחד עם המזלג. רצוי לא למעוך לדרגה של ממרח, אלא להשאיר מעט גושי.

סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.

מגישים את הגוואקמולי עם טורטיות ועיטור עגבניות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

האוטובוס שנשרף צילום: מתוך דף הפייסבוק של אורי שכטר

האוטובוס עלה באש - תלמידי הישיבה ניצלו בנס

קרא עוד