מצרכים
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגורדים
2 שיני שום חתוכות
2 גבעולי סלרי חתוכים
2 קישואים חתוכים לפרוסות עבות
שעועית ירוקה (אפשר קפואה)
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
מעט שמיר קצוץ
פסטה
אבקת מרק עוף
מלח, פלפל
מעט אורגנו
כפית סוכר
הוראות הכנה
מטגנים בצל ומוסיפים את הגזר המגורד.
אחרי שהם מטוגנים מעט- להוסיף את שאר הירקות ולטגן ביחד כ-2 דקות.
מוסיפים 6 כוסות מים, רסק ותבלינים, אפשר קצת שמיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים לפחות שעה עד שכל הירקות מתרככים.
לקראת סוף הבישול להוסיף פסטה כמה שרוצים ולבשל עוד כ-20 דקות (להוסיף לא יותר מדי פסטה, שהמרק לא יהיה סמיך מדי)
אם רואים לקראת סוף הבישול שהמרק סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד קצת מים רותחים, לתקן תיבול, ובתאבון!