ביצה בקן - מנת ילדים

כו בשבט התשעח
,
11 בפברואר, 2018
11/02/2018 10:19
לחמניה

לחמניהצילום: אסף אמברם

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מצרכים (ל- 2 מנות):

2 פרוסות לחם פרוס

2 ביצים

2 כפות שמן זית

קורט מלח

לתוספת הירקות:

2 גזרים

2 מלפפונים

2 פלפלים אדומים

1 כף שמן זית

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

בעזרת כוס עגולה וקטנה או טבעת רינג יוצרים חור במרכז פרוסות הלחם. מחממים מחבת וקולים את הפרוסות משני הצדדים. כאשר הפרוסות קלויות מספיק מכניסים כף שמן לתוך החור ושוברים ביצה אחת לכל פרוסה כאשר החלמון מכסה את החור שבפרוסה. כשהחלבון מוכן, מרימים כל פרוסה בעזרת פלטה או כף שטוחה ומניחים בצלחת.

לתוספת ירקות: שוטפים היטב את הירקות, חותכים אותם לרצועות דקות, מניחים סביב הצלחת ומתבלים בשמן זית ומלח.

המתכון באדיבות חברת "ברמן"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פרופ' אלכס לובוצקי צילום: ללא קרדיט

תושב אפרת זכה בפרס ישראל

קרא עוד