תשובה באמונה - דחוף דחוף

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/12/02 14:57 יט בטבת התשסג

שאלה

לרב שלום.

לפני כשבועיים שלחתי אלייך שאלה שכותרתה אמונה דחוף(משהו דומה) לא נעניתי עדיין.

התייחסותך חשובה לי מאד.

הדברים שנכתבו שם היו מעומק ליבי.

אנא התייחסותך מכיוון שנעשו איזשהם,,,

תשובה

בס"ד

ראה נא.

אני לא מתגבר על עומס השאלות שיש כאן באתר. מאות שאלות מחכות ולכן גם שאלתך מן הסתם מחכה באיזה מקום.

אני מניח ששאלתך בעניני אמונה מאוד חשובה לך אבל אני מציע לך לנצל את הזמן עד שאגיע לשאלתך לנסות ולמצוא תשובה לבד.

איך מוצאים תשובה לבד?
איפה מוצאים אותה?

לפעמים היא מתחבאת בתוכך.

טבול במקוה נקי או במעיין קר
שחרר כל לחץ
הסר כעס ופחדים
הכן לך זמן ומקום לתפילה בכוונה

פתאום תראה שהכל משתחרר והתשובות באות מאליהן.
לפעמים השאלות בורחות ולא צריך תשובות - הכל בהיר כל כך ומאיר ושמח.

זו לא תשובה לשום שאלה. זו הצעה לדרך שבה מצליחים לפעמים להגיע לתשובות לבד.

בהצלחה