תרומת זרע

חדשות כיפה הרב שי פירון 02/01/03 17:04 כח בטבת התשסג

שאלה

אני אישה בת ארבעים שנואשתי מלמצוא את אביר חלומותיי. בכל שנות רווקותי ציפיתי וייחלתי לילד, אולם בגלל רווקותי המתמשכת לא נכנסתי להריון עד כה.

לפני בערך שנה, הפנמתי כי גורלי להישאר רווקה. בגלל רצוני לילד החלטתי להרות מתרומת זרע.

ברצוני לדעת מה דעת ההלכה בעניין.

תודה לאה.

תשובה

ב"ה

שלום לך

השאלה "גדולה עלי". אף שיש לי עמדה בענין אינני רואה את עצמי מוסמך לענות בשאלה זו. יחד עם זאת, חברי, ידידי ואהובי, הרב יובל שרלו שליט"א עסק בנושא זה ואני ממליץ לך לפנות אליו או דרך אתר "מורשת" או דרך הישיבה שלנו: 039095045

בברכה,

שי