תודה וסליחה! סליחה ותודה!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/12/02 11:07 יא בטבת התשסג

שאלה

בס"ד

כבוד הרב,

שלום וברכת ה'!

סליחה על האיחור, אך התודה מפעמת בליבי מאז קבלת המענה לשאלותי.

תשובותיך נסכו בי רוגע פנימי.(אין שמחה כהתרת הספקות) ובפרט לשאלה על הסגולות. תשובה חזקה, ומילים מפעימות. הקראתי את תשובתך לזולת. והתדהמה לא נמנעה מהן.

תודה לך מעומק הלב גם על תשובותיך ליתר הפונים.

הנובעות מדאגה כנה ולב רחום ואוהב, רוויות ידע והבנה. ממש תשובות מרוות ומחכימות.

תודה על הזמן וההשקעה שאתה מקדיש לנו.

יהי רצון שתזכה להמון הספק וסיפוק. לא תיגע לריק, ותראה ברכה בעמלך.

בכל צעד שעל ותפנית, תקדמך קרן הצלחה זוהרת וחייכנית.

יחולו עליך מיטב -

הברכות, מאלף ועד תו.

ת ו ד ה !

תשובה

בס"ד

הברכות הללו הגיעו ליעדן. אני מקווה שיגיעו גם ליעדן בשמים. כך יהיה לי יותר זמן וכח לענות לכל השואלים הרבים כאן באתר [ובזמן!!!].

אם תפילותיכם יתקבלו - אלוקים גם יברך אותי שלא תצא תקלה מתחת ידי.

ויהי רצון שהקב"ה יברך את כל המברכים ב"בריאות גופא ונהורא מעליא".

ומשמעות הברכה הזו היא שתזכו לבריאות הגוף ולאור המעולה העליון. להיות חלק מהאור של מעשה בראשית. לקיים מה שנאמר בלכה דודי "קומי אורי כי בא אורך וכבוד ה' עליך זרח" -

אנא כנסת ישראל בבקשה "היי אור" - ויהי אור. ויתקיים בך מקרא שכתוב "כי הנה החושך יכסה ארץ וערפל לאומים ועליך יזרח ה' וכבודו עליך יראה"
אמן.