צוחקים עליי

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 17/11/05 17:52 טו בחשון התשסו

שאלה

שלום רב, אני מאמינה גדולה בברסלב וב "נ נח נחמ נחמן מאומן" ובפתק הקדוש... כל הכיתה שלי צוחקת עליי על זה {לדוגמא אם אני אומרת למישהי מטומטמת הם אומרות בזלזול "רבי נחמן לא מרשה להגיד מילים כאלה"}והן אומרות שאני מדברת שטויות...אני יודעת שעבודת ה' הכי גדולה זה ללכת נגד הזרם אבל ממש קשה לי....מה לעשות...?

תשובה

שלום ורוב ברכות,
אשרייך שאת רוצה להתחזק ולהתקרב אל השם וצדיקיו. בסופו של דבר זה כל מה שנשאר מהבן אדם.
נכון שיש קשיים ונסיונות, בפרט אם הסביבה לא מפרגנת, אבל הרי כך התחיל עם ישראל, מאברהם אבינו שלא התחשב באף אחד ועשה את שלו מתוך אמונה ומסירות, וכך צריך להיות גם כל אחד מאיתנו.

לרבי נחמן יש הדרכה מיוחדת איך להתגבר על השפעות של הסביבה והחשבון המיותר שאנחנו עושים לאנשים. את יכולה להיכנס לאתר שלנו: www.levhadvarim.com ולהאזין לדיסק מספר 11 - "אחד היה אברהם", שמדבר על העניין החשוב הזה בהרחבה רבה,
בהצלחה,
ארז