פתאום ראיתי בחורה אחרת...

חדשות כיפה הרב חיים נבון 04/05/08 21:30 כט בניסן התשסח

שאלה

כבוד הרב

מזה כ10 חודשים אני יוצא עם בחורה.

הבחורה יראת שמיים אמיתית

אני מעריץ גדול שלה. אני לא מתבייש לומר שאני אוהב אותה. יש לה כל התכונות שהייתי רוצה ללמד את ילדי שיהיו כמותה. היא יפיפיה. מצחיקה. מאוד מוכשרת.

הבעיה היא אצלי

למרות כל זה לפני מספר ימים ראיתי משהי שנראת בדיוק כמו מה שחלמתי כל החיים. אינני מכיר אותה. רק יודע איך היא נראית. המראה שלה צבת לי את הלב. וזה כלכך הפחיד אותי.

אני יודע שזה דבר גשמי ביותר אבל איני יכול להתכחש. הבעיה היא שחברתי נפרדה ממני בגלל שאמרתי שאני לא מוכן לחתונה. בעוד שחלק מהפחד שלי זה מה שהרגשתי שראיתי את אותה הבחורה.

אני חייב יעוץ. בהול דחוף

אם אני לא אמשיך עם חברתי כמובן שזה לא אומר שהשניה תרצה אותי...

סליחה מראש

ותודה מראש

תשובה

שלום וטוב.
אינני מכיר אותך, ולכן ודאי שאינני יכול לעוץ לך עצה מפורטת.
באופן כללי בלבד, ולאור הדברים שכתבת, ההחלטה להיפרד מחברתך בגלל מישהי שראית ברחוב נראית משונה מאוד מאוד. אין להיבהל מכך שפתאום ראית מישהי "והמראה שלה צבט לך את הלב". אם אתה אוהב את חברתך ונמשך אליה ומעריך את יופיה, מאוד יכול להיות שהתגובה לאותה בחורה אנונימית היא רק פרפור אחרון של הלב שמתקשה להתרגל למצב החדש של התמקדות באישה אחת.