פוריות

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 08/10/02 01:40 ב בחשון התשסג

שאלה

ברצוני לשאול אם ההלכה מאפשרת לקצר את תקופת הימים הנקיים.ואפרט את שאלתי.

אני נשואה ויש לי ילד,וקשה לי היום להכנס להריון מהסיבות הבאות.

מספר ימי המחזור שלי הם 5 ימים.

הפסקה בין מחזור אחד לשני הוא 20 יום.

הרופאים אומרים שהביוץ יכול להיות כבר ביום השמיני,וממלצים לקיים את המצווה כבר ביום זה,המלצה שאינני יכולה לקבל בגלל הטהרה.ולכן שאלתי האם אפשר לקצר את תקופת הימים הנקיים?

תשובה

לשואלת שלום וברכה

אי אפשר לקצר את תקופת הימים הנקיים אך יש פתרונות אחרים לבעיה זו. פני ל"מכון פועה" 6515050 - 02 ושם יעזרו לך בפתרון הבעיה. ניתן גם לפנות בדואר אלקטרוני לכתובת: INFO@PUAH.ORG.IL . במקרה ולא תפסת אותם בטלפון, תשלחי שוב את שאלתך לאתר.
בברכה
צבי קוסטינר