סדר שתית יין לאחר קידוש

חדשות כיפה הרב חיים נבון 30/06/08 17:49 כז בסיון התשסח

שאלה

מה הסדר הנכון לתת לשתות יין לאחר שאני מקדש? מי שותה ראשון, שני . . .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
מבחינת ההלכה, אין כל חשיבות לסדר השותים מן היין אחרי המקדש (שכמובן צריך לשתות ראשון). רבים נוהגים להעביר את הגביע לפי סדר הגילאים, אך אין זה אלא מנהג בלבד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן