נגיעה בחניכות

חדשות כיפה הרב אייל קרים 24/12/02 13:16 יט בטבת התשסג

שאלה

שלום!

לפני כחודשיים נכנס איתי מישהו להדרכה שלומד בהסדר- שיעור א'.

אחרי שנה שהדרכתי עם אחד מהמושב שלא התחברתי אליו- אני הדומיננטית ביננו, לו אין קשר עם החבר'ה ולי בעז"ה יש עם כולם (כמעט)(הוא לא עזב- אנחנו שלושה)

עם החדש אני ממש מסתדרת בקטע האישי אבל הוא הרבה יותר חפיפניק בטע של דוגמא אישית השקעה והכל.

אנחנו מדריכים של שבט נבטים ניצנים.

והחניכות כל הזמן נוגעות בו- קופצות עליו,וכו'.

עם זאת יש לנו כמה חניכות וחניכים, שממש יודעים המון על איסור נגיעה יחוד וכו' אנחנו לא יודעים מאיפה... והם כל הזמן מעירים לו (גם לי לפעמים)

הוא אומר שזה שטויות והם קנות ולמה אסור לו לגעת בהן וזה די נראה לי תמימות...

אני מבינה למה ואתה לא?????????

א. איך להעיר לו- בלי שיפגע להסביר לו 0ז"א כבר אמרתי לו אבל הוא מתוכח איתי ולא מבין!

ב. מה להגיד לחניכים (יש חניכים שממש מתרחקים בנים מבנות למרות שהם לומדים בבית ספר קיבוצי מעורב עד כיתה ח'!!!)

שמבינים מה בדיוק להסביר? מה לא?

אם זה תשובות ארוכות,

אני אשמח לקבל טלפון להתקשר לשאול וכו'!

תודה מראש אתם פשוט צדיקים!

ה' יברככם ושתזכו לראות רק את הטוב בשמחה תמיד!

תשובה

שלום

תוכלי להתקשר ל:02-6261362

שלום
אייל קרים