מלצרות ורמאות

חדשות כיפה הרב חיים נבון 15/09/08 16:38 טו באלול התשסח

שאלה

שלום, עבדתי כמלצרית כשנתיים וקיבלתי משכורת זעומה ולכן לפני מספר ימים החלטתי להפסיק לעבוד ולשלוח מכתב ובו אני דורשת עוד כמה אלפי שקלים לשלם לי כפי שהיו אמורים לשלם לי לפי שכר מינימום הענין הוא כזה- היה רב מלצרים שאיתו עבדתי והוא זה שקבע את המשכורות (את זה גיליתי רק היום) מה שקרה זה שהוא נתן לנו להרגי ש שהמשכורות הם לא בשליטתו והבוס קובע אותן ולכן האשמנו את הבוס יום וליל.

עכשיו אחרי ששלחתי מכתב וכתבתי על המעטפה: למוסד... -מדור שכר- מתקשר אלי רב המלצרים וטוען שהפנו אליו את המכתב והוא צריך לשלם לי הענין הוא שעדין ריחמתי עליו כי חשבתי "הבוס קובע לי את המשכורת אבל על רב המלצרים נופל ה"קנס?" אבל לאחר כמה שיחות ברור בטלפון עם רב המלצרים הבנתי שהואזה שקובע את המשכורת הוא היה מן סוג של קבלן....שלקח לעצמו את שאר הכסף..הוא הסכים לשלם לי בסופו של דבר אבל נגרמו לי יסוריי מצפון שהוא צריך לתת לי את זה מכספו ומצד שני הוא רימה אותי!!!!! מה לעשות??.

תשובה

שלום וטוב.
לא הבנתי את הבעיה. אם המלצר הראשי רימה אותך, והוא בסופו של דבר פיצה אותך מכספו - יש סוף טוב לסיפור. לא?