מה לעשות?

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 10/12/02 10:30 ה בטבת התשסג

שאלה

אני רוצה לתקן את העבר בכל מה שקשור לדברים שנכשלתי בהם בנושאים של בינו לבינה (אך ורק עם מי שהיום היא אשתי ב"ה, ואף פעם לא הגענו עד הסוף...). זה כל היום מטריד אותי ומציק לי.

תשובה

אלרואי שלום,
בי"ז בטבת מתחילה תקופה שנקראת שובבי"ם ת"ת(ר"ת של הפרשיות:שמות,וארא,בא,בשלח,יתרו,משפטים,תרומה,תצוה)ומסתימת בי"ג אדר א'.ימים המסוגלים לתיקון פגם הברית.התיקון הטוב ביותר הוא שתעשה בימים אלו יומים תענית דיבור,לא חייבים יומיים רצופים.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני