מה זה עושה לו?

חדשות כיפה הרב אייל קרים 10/12/02 14:07 ה בטבת התשסג

שאלה

שלום!

אני רוצה להבין באמת-

זה משנה אם אני הולכת עם חצאית קצרה או ארוכה?

מה ההבדל הזה יכול לגרום להם?

וסליחה על הבוטות- אבל מה זה באמת גורם לבנים? חולצה קצרה יכולה לגרום להם ל"מקרה לילה"?????????

תודה-

תשובה

שלום

הקב"ה ברא את העולם בצורה כזו שגבר מתאוה לאשה,
וזאת למה?
כדי שהעולם יפרה וירבה.
לשם כך הוא ברא את האשה באופן כזה שחלקים מגופה מושכים ומגרים את יצריו של הגבר. וחז"ל ע"פ הבנתם ידעו שישנם חלקים בגוף האשה שיותר מושכים, וישנם שפחות מושכים, ולפיכך קבעו מה אסור ומה מותר לגלות בבית או ברשות הרבים בפני אנשים זרים.
וכדי לא להכשיל גברים, אסרו על נשים לגלות חלקים שצריכים להיות מכוסים.
כמובן שלא כל "כזית" מבשר האשה גורם להתעוררות היצר אצל הגבר, אבל באופן כללי, חז"ל קבעו ששוק וירך עד מקום מסוים צריך להיות מכוסה, וכן זרוע היד, הצואר, וכדו'.

שלום

אייל קרים