ללא נושא

חדשות כיפה הרב שי פירון 23/12/02 23:02 יח בטבת התשסג

שאלה

ידוע לי שאחת מהתלמדות בבית סיפרך (לא משנה באיזה כיתה) שהיא מדריכה בבני עקיבא התנשקה עם חבר שלה באמצע הקניון. אני בטעות אמרתי את זה למדריכה שלה ואני מרגישה נורא לא נעים. אני בעיקרון לא נגד הקטע של נגיעה, אבל כל מה שקשור לנשיקות וחיבוקים לפי דעתי צריך לעשות לא כשכולם רואים ובמקום פומבי כי זה חילול ה'.

מה הייתי צריכה לעשות ואיך הייתי צריכה להרגיש?

אמרו לי שיש בנות שהיו בכוונה הולכות ואומרת כי זה עניין חינוכי, אבל זאת חברה של חברה שלי ואני מרגישה נורא!

האם צדקתי באמרתי למרות שזה היה ממש בטעות?

תשובה

ב"ה

שלומות

צדקת וטוב עשית.

מדריכה היא דמות ציבורית. רבים משתכלים על התנהגותה ולמדים ממנה. חשוב שלא יהיו דמויות העושות טעויות כאלה מדריכות ולכן חשוב להעיר כדי לבדוק אם יש כאן נפילה חד פעמית או מגמה שמכריחה להעבירה מתפקידה.

שי