לווייתנים שחורים בחלום

חדשות כיפה הרב חיים נבון 19/06/08 13:39 טז בסיון התשסח

שאלה

שלום רב,

חלמתי שאומרים לי לצלול לים עם מצלמה ולחפש אחרי לויתנים. אני רואה את הלויתנים אך לא מצליחה לצלם אותם והם נראים בחלום כדמויות שחורות (כמו צל) אני רואה את התוואי שלהם ואת השינים שנראים כמו חיוך לבן.

המצלמה איתי ואני לא מצליחה לצלמם ואנשים אחרים מתפלאים שאני לא מצליחה והם כן.עוד ראיתי את אבא שלי בחלום על שפת ים והוא מנסה כאילו ''להתחיל איתי'' ואז אחרי אני צועקת עליו והוא מאוד נעלב מזה ואני ממש משמיצה אותו על משהו שהוא לא נכון ולא ברור לגמרי .

אשמח מאוד לתשובה.

בכבוד רב. ויום נפלא

מה פירוש החלום?

תשובה

שלום וטוב.
משמעות החלום היא שאת נערה נורמלית, שכמו כל אדם חולמת חלומות משונים, שאין להם שום משמעות דתית מיוחדת.