כישוף!! מישהו אחר בתוכי!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 28/11/02 14:51 כג בכסלו התשסג

שאלה

אני מבקשת שרב שמבין בכישוף יענה לי על השאלה

תודה.

האם באמצעות כישוף ניתן להיות בתוך אדם כך שאותו אדם ירגיש שמשהו זר בתוכו ולפי העיניים לדעת זאת.

כלומר המבט הוא מבט של מישהו זר כאילו העיניים הם של מישהו אחר וזה קורה לי לעיתים קרובות אבל אני רוצה לציין וזה חשוב שזה קורה לי רק לפעמים כך שאני יכולה לדעת מתי זה קורה לי ומתי לא.

כשזה קורה לי אני נמצאת בחוסר ריכוז ומאוד מתוסכלת כי זה מפריע לי ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה לציין שאני דתיה.

כשזה קורה לי אני מזהה את המבט של מישהו שהיה פעם אצלי בבית ואני חושבת שהוא עשה לי כישוף.

בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי זה נורא

מחכה לתשובה מהירה ואמיתית איך להזהר מכישוף.

תשובה

בס"ד

אני לא רוצה למר לך אם זה כישוף או לא. כיון שאי אפשר לי לדעת מרחוק מה מצבך.

אכתוב לך משהו תיאורטי ואם זה יתאים לך - מה טוב.

יש מציאות שבה "מתעבר" אדם אחד בתוך אדם אחר. את מבינה שהמילה "מתעבר" היא מילה מושאלת ומשמעותה כי כוחו הרוחני של אחד נמצא בתוך אחר כמו שעובר נמצא בתוך אימו.

הכוח "המעובר" יכול חיובי ויכול להיות שלילי. זה יכול להיות נשמה של צדיק שבאה לעזור לאדם בגלל מצוה מיוחדת שעשה. מצוה שהצדיק היה מחזיק בה. ויכול להיות נשמה רעה שמתעברת באדם. זה לא "דיבוק" - זה משהו אחר - עיבור.

מה עושים?

אם זה עיבור של נשמת צדיק? - זה חיובי מאוד. ואת צריכה להזהר לא לכעוס ולא לחטוא שלא תסתלק אותה נשמה.

אם זה עיבור של נשמת רשע? - צריך לעשות מצוות כל כך גדולות וחזקות הגובלות כמעט במסירות נפש. מצוות בשמחה עצומה. תפילות בכוונה גדולה. משהו חריג שאותו רשע יברח ממך לקצווי ארץ מרוב פחד ואימה.
נשמות הרשעים לא יכולות לראות קדושה וטהרה גדולה.
זה שורף אותן.
זה משמיד אותם.
זה מעלה אותם בעשן.

הבנת?

לא משנה אם הבנת או לא העיקר שתעשי מה שכתבתי לך.
הכל בשמחה ובמאור פנים ואהבת חברים גדולה.

אם יש לך רב שמכיר אותך ומבין בעינינים אלו - זה עדיף מקשר דרך אינטרנט.

בהצלחה