כובע בתפילה

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 07/10/02 04:19 א בחשון התשסג

שאלה

קראתי באחת מתשובותיך באתר, שמי שנוהג לחבוש כובע בפני אנשים חשובים עליו לחבוש כובע בעת התפילה. האם ,מסיבה זו, חיילים בתקופת שירותם הסדיר חייבים לחבוש כובע בעת התפילה( מאחר וכידוע, החיילים חייבים לחבוש כומתה בפני קצינים בכירים, שופטים וכדו')?

אם כן, האם זה שייך גם לגבי מי שמחוץ לצבא אינו נוהג כלל ללכת עם כובע?

תשובה

ב"ה ערב שבת קדש פרשת נח תשס"ג

שלום רב!

חיילים בעת שרותם הסדיר לובשים כומתה רק בטקסים רשמיים ולא בפגישה עם קצינים בכירים, ולכן נלע"ד שאין צורך בכך.

בברכת התורה

בניהו ברונר

צפת