יחסי אישות

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 20/10/02 13:10 יד בחשון התשסג

שאלה

שלום לרב שליט"א

בחור דתי גרוש עם ילדים שיוצא עם בחורה דתית גרושה עם ילדים במטרה רציני ויש אהבה חזקה בניהם תוך ההכרות מחליטים שניהם שתלך למקוה כדי לקיים יחסי אישות בלי להכשל בעבירה נידה . לאחר זמן היא מחליטה להניח הקשר ולעשות הפסקה בכל הקשר.

1.נכון שהבחור לא קנה אותה בביאה אך ידועה לי שפוסקים שצריכים להתחתן.

2.סיבת ההפסקה לא ברורה הבחור מאוד אוהב אותה ומאריך המידות הטובות שלה היא אומרת שאוהבת אותו האם על הבחור להמשיך לנסות לחזור כי הוא אוהב אותה.

3. בכל זאת מה יעשה הבחור כדי לחזור איתה.

תשובה

ניסו שלום,
אם אחרים ראו את הזוג נכנסים לבד לדירה,לאשכנזים-חייבים להתחתן;לספרדים-לא חייבים.
מותר לבחור לחזר אחר האשה.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני