חתונת אחותי לא צנועה - מה לעשות?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 12/01/03 23:02 ט בשבט התשסג

שאלה

שלום וברכה! בע"ה ובשמחה רבה אחותי מיועדת להתחתן בעוד כמה שבועות ואנו מודים לקב"ה שזיכנו בשמחה זו.

אך לצערי החתונה תהיה מעורבת ולמרות רצוני לשמוח עם אחותי זה נוגד את כל העולם הפנימי-ערכי שלי ברור לי שלפי ההלכה אין שום ספק שזה אסור אבל דיברתי על כך עם אחותי והיא אמרה שחשוב לה שאהיה עמה ביום החשוב לה אך מה עם העקרונות שלי? אבקש את הצעתך בנושא תודה מראש אנוכי!

תשובה

בס"ד

בואי לחתונה שמחה!!
שמחי את אחותך!!
אל תרקדי מעורב!!

מצאי לך שולחן שהשיחה בו צנועה ושמחה. מצאי לך דרך להביע לאחותך את אהבתך ושמחתך.

את לא חייבת להיות כל החתונה!!

אם זה גולש ח"ו להוללות והפקרות. את יכולה לצאת לביתך או לשאוף אויר צח.

בכל מקרה היא לא צריכה אותך לידה כל החתונה. די בכך שהיא תראה אותך קצת פה וקצת שם.

מזל טוב