חתונה

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 11/10/02 12:30 ה בחשון התשסג

שאלה

שלום רב!

בשנה הקרובה בע"ה אני מתכוונת להנשא.

הורי הודיעו לי כי אם אזמין לחתונה את אח של אבי הם יפגעו מאוד ולא יסלחו לי על כך .

אני חושבת שעלי להזמינו מפני שאינני מעוניינת שידבר רעות על הורי וגם מפני שהוא תמיד נחמד אלי בארועים משפחתיים ואני לא מחפשת לי "אויבים". חשוב לציין שהוא פגע מאוד בהורי ואת המחלוקת ביניהם לא ניתן כרגע לפתור.

אני מקווה שכבוד הרב יוכל לתת לי פתרון לבעיה זו שמטרידה אותי מאוד.

תודה רבה

נילי

תשובה

נילי שלום,
ראשית מזל טוב.
יה"ר שיהיה לכם בית מלא שמחה,מלא תורה,מלא בבנים ובבנות,אהבה ,אחוה שלום ורעות לעד.
באשר לשאלתך,הטוב ביותר שתתקשרי לדודך ואמרי לו שהיית מאוד שמחה להזמינו לחתונתך,אלא שלצערך בגלל הסיכסוך בינו לבין הוריך לא תוכלי לעשות זאת.והיית שמחה כפליים אם עד חתונתך ייושרו ההדורים בין הוריך לבינו.
ושוב מזל טוב,
שמואל זעפרני