חלום על הרב מרדכי - 2

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 02/12/02 21:07 כז בכסלו התשסג

שאלה

ב"ה

כבוד הרב שלום !

תודה על תשובתך בנושא החלום שלי על אביך שליט"א. תשובתך עוררה אצלי מס' שאלות:

א. לגבי התפילה של הת"ח עלי, האם הכוונה שהוא התפלל עלי במודע? למה?

אמרת כי אולי אדע בעתיד מה המשמעות של העובדים הזרים, האם תוכל לפרט אם רמזת? ולמה רמזת בזה? האם יש לעניין זה משמעות?

הרב לא ענה על השאלה מה משמעות החלום לגבי הת"ח שעליו חולמים ?

שוב תודה

משה

תשובה

בס"ד

א- כי הצדיקים מתפללים על כלל ישראל כמו כולנו, ויותר. ובעיקר בגלל הענין זה של התפילה - הם נקראים צדיקים.

ב- לא זוכר מה התכוונתי כשעניתי לך בעבר.

ג- שהוא משפיע לך ברכה.

בהצלחה