חיים מעורבים

חדשות כיפה הרב שי פירון 24/12/02 19:33 יט בטבת התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה!

אני בת 16 ונמצאת בסניף מעורב.קראתי את התשובות שנאמרות בעניין סניף מעורב ומתוך כך הבנתי שהאידיאל הוא סניף נפרד.

יש לי ויכוח עם חברות שלי שהן בסניף נפרד.

אני לא אוהבת להיות חפיפניקית אני כלכך רוצה לעשות מה שה' ציווה עלי אבל אני חושבת שאנחנו סניף מעולה,הייתי במחנה וראיתי טוב מאוד את הסניפים שם אני יודעת שהמצב לא טוב זה הגעיל אותי הקרבה המרובה והפתיחות שהייתה שם מדריכות שאמורות להביא דוגמא הסתובבו עם מכנסיים,בנים מתחבקים עם בנות וכו' אבל בסניף שלנו הכל כל כך טוב! באמת! יש לי שבט נפלא עם אנשים מדהימים ואנשים שיצאו לתרבות רעה לא בקשר איתי ואני לא איתם רק אם הם מבקשים ממני עזרה וייעוץ בדרך שלהם.

יש לי חבר בהסדר ואנו שומרים על כללי ההלכה ומתפללים שה' יתן לנו כוחות להמשיך כך ואנו חושבים בצורה רצינית ואמיתית על הקמת בית בישראל(בעזרת ה') אנחנו עוזרים אחד לשני בהתפתחות הרוחנית ולומדים ביחד אנחנו אוהבים ללמוד תורה! אני רוצה שתגיד לי האם עלי לשנות את כל דרך החיים שלי? לצאת מהסניף לא להיות בקשר עם בנים...המורה שלי אמרה לי שהיא לא נגד סניף מעורב אם הוא שומר על כללי ההלכה (מה שאנחנו עושים) והיא הכירה שם את בעלה...מה אתה חושב? אני מקווה שלא התעייפת מהאריכות פשוט יש לי כל כך הרבה להגיד!

תשובה

ב"ה

שלום לך!

כל כך שמחתי לקרוא את דברייך!

המשיכי בדרכך, המשיכו בדרככם, המשיכו לפתח את הסניף באופן הזה.
אינך צריכה לשנות את אורח חייך. את חיה חיים שלמים וטובים ואני בטוח שתמשיכו לראות ברכה

שי