חג המולד

חדשות כיפה צוות בית ההוראה 31/12/02 19:34 כו בטבת התשסג

שאלה

מה זה רבנות אני צריכה את זה למחר תודה!!!!!!1

יש לי עוד שאלה האם אתה או אתם/ן חוגגים חג מולד עם כן אז מה אתם עושים ואם לא אז מה כן אתם עןשים בתחילת השנה2003?????????

תשובה

שלום רב

רבנים הם תלמידי שיראתם קודמת לחוכמתם חכמים שלמדו ומפיצים ומלמדים תורה ודואגים לקיום מצוות בעם ישראל

אסור לחגוג את חג המולד, זה חג נוצרי דת שהוקמה ע"י יהודי מומר שרצחה מליוני יהודים מאז הוקמה סילבסטר היה אפיפיור נוצרי שרצח ועינה באכזריות איומה במאות יהודים לנו יש חג אחד והוא ראש השנה ואנו חוגגים אותו בא' בתשרי

בברכה
צבי קוסטינר