זוגיות

חדשות כיפה הרב חיים נבון 23/06/08 13:02 כ בסיון התשסח

שאלה

שלום רב!

אני בת 23 בזמן האחרון אני מרגישה שעברתי שינוי אישי פנימי ואני לא ממהרת לשום מקום נהנת מכל יום ושמחה לכל יום .יש דבר אחד שמטריד אותי יש אדם שנורא יקר לי הוא ידיד שלי שפעם הינו בקשר של חברות אבל מאז שאנו ידידם אנו עוזרים זה לזו הוא תמיד שם לדבר איתי אני שם לדבר איתו.

במהלך כל התקופה היה לי חבר שנפרדתי ממנו עכשיו.ולפני כמה ימים הידיד סיפר שיש לו חברה והיא בחורה מאוד טובה אני אמורה להיות שמחה בשבילו אבל אני מרגישה כמו סכין בבטן אולי אני אוהבת אותו.הוא אומר שיש לו רגשות אלי וכל מה שהוא עושה זה בשבילי אני לא מסוגלת להתחיל קשר חדש למרות שיש בחור מקסים שמחקה לתשובה ממני.השאלה שלי היא מה לעשות?האים אנחנו נועדנו זה לזו האים עלי לחקות לו?האים להיות בצד ולתת לו להיות איתה? בתודה י'

תשובה

שלום וטוב.
אינני יכול לענות על שאלה כמו "האם נועדנו זה לזו". אינני מכיר אותך ואותו, ולכן אינני יכול לדעת. בכל אופן, מהמציאות שתיארת עולה שידידך כרגע תפוס עם חברה אחרת. נראה לי שלא יהיה נבון לחכות לו. ההתנהגות הסבירה ביותר היא להמשיך את חייך כרגיל. אם במקרה גם הוא וגם את תהיו פנויים בעתיד, אולי תנסו להדק את הקשר.