ושוב, בנות...

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 19/01/03 08:03 טז בשבט התשסג

שאלה

מצטער על הנושא ה"חרוש" אבל אני חייב לדעת...

האם באמת באמת יש בעיה בקשר עם בנות אפילו אם זה קשר טלפוני? ולא "רציני"?

מצטער שאני שוב שואל פשוט התכוונתי לנתק קשר עם בנות שאני מדבר איתן אבל רציתי להיות בטוח...

תשובה

שלום רב.
קשר עם בנות לפני נישואים אסור ע"פ ההלכה.
קשר שכזה מלבה יצרים גסים הקיימים באדם ומוביל לקשרים בעייתים.
גם קשר טלפוני יכול לעורר יצרים אלו ולגרור אחריו קשרים מסובכים ובעייתים.
לכן, כל עוד הסיבה להיפגש עם בנות איננה חתונה אין טעם להיות בקשר עם בנות.
הוסף קדושה ויראת שמים, וב"ה תעלה בתורה וביראה ותזכה להקים בית נאמן בישראל.
בברכה,
צבי קוסטינר.