התגשמות בקשה

חדשות כיפה הרב אייל קרים 18/10/02 07:41 יב בחשון התשסג

שאלה

אם יש לי בקשה פרטית לה' שמאוד מאוד חשוב לי שהיא תתגשם. מה אני יכולה לעשות כדי שה' בטוח יגשים לי אותה?

תשובה

שיראל שלום

אין שום בטחון שה' ימלא משאלותיך, ואדרבה, לפעמים האדם מבקש מה' דבר שיכול להזיק לו. לכן עלייך להתפלל ולקוות שאם אכן בקשה זו היא לטובתך, ה' אכן ימלא את משאלתך.
שמעתי מפי הרב בנימין אייזנר ששמע מהרב צבי יהודה זצ"ל, שאדם שרוצה שבקשתו האישית תתמלא, יתפלל אצל הכותל על בקשה זו באופן מיוחד, ולא שיבוא להתפלל גם על דבר נוסף.

בברכה

אייל קרים