הפרשת חלה

חדשות כיפה הרב חיים נבון 20/08/07 09:49 ו באלול התשסז

שאלה

אני בחורה שבאה מבית מסורתי אני לא דתיה והמשפחה שלי גם לא,אני רווקה אך יש לי חבר כבר קצת יותר משנתיים .

השבוע אני מוזמנת ל-"הפרשת חלה " ונורא חשוב לאמא שלי שאני אלך ואני לא מבינה את העניין ????????

תשובה

הפרשת חלה היא אחת המצוות שהמסורת מייחדת בעיקר לנשים. ודאי שבקיום מצוות הפרשת חלה יש מצווה חשובה, וזכות המצווה תעמוד למקיימות אותה - כמו כל מצווה אחרת. כיוון שהדבר חשוב לאמך, אני מציע שתעשי מאמץ להשתתף במצוות הפרשת חלה, ובע"ה תזכו לישועות המצופות.