הסבר על חתונה

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 16/12/02 18:53 יא בטבת התשסג

שאלה

אני מתחתנת בעוד כשבועים,כל תהליך של החתונה וחופה הוא דבר עצום ביהדות ואני מרגישה שאין לי מושג לגבי זה. אודה מאוד אם תסביר לי או תפנה אותי לספרים מאמרים בנושא, על מנת שאתכונן טוב יותר ליום הגדול והחשוב

תשובה

שלום רב
מזל טוב,
ישנם ספרים רבים שנכתבו בנושא.אני יכול להמליץ לך על כמה מהם.הרב אלון כתב חוברת לזוגות לקראת יום הנישואין,הרב יוסף קלנר כתב גם הוא חוברת לקראת יום הנישואין על משמעות מנהגי החופה וכן הרב ישראל סמט פרסם שני מאמרים בכתב העת צהר בענין מנהגי החופה.