הלכות

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 26/10/05 13:52 כג בתשרי התשסו

שאלה

בס"ד

שלום, אני בת 22 ולפני כשנה וחצי חזרתי בתשובה לבד לאחר תקופה לא קלה , והתחלתי ללמוד יותר תורה , הלכות וללכת לשיעורים. לפני כמה זמן היתה לי פגישה עם בחור שהוא יותר דתי ממני. היה לנו מאוד נחמד , שפה משותפת. אך שהחלטנו שלא נדבר כול החג האחרון כדי לעשות חושבים האם להמשיך בקשר או לא. ובחג ישבתי וחשבתי עם עצמי ופתאום הבנתי שיש הרבה דברים שהוא מדבר עליהם ולי הם לא ברורים, הרבה הלכות שלא ידעתי על קיומם. עכשיו השאלה היא איפה אני יכולה למצוא על כול ההלכות שהוא דיבר עליהם ? יש איזהשהוא ספר שממנו אני יכולה ללמוד על ההלכות יותר לעומק?ואם כן מהו? אודה לך אם תוכל לעזור לי...

תשובה

ספר הלכות בסיסי שמתאים למתחילים ואפשר למצוא בו את כל היסודות הוא הספר "קיצור הלכות המעשיות" או "שערי הלכה".
אפשר למצוא אותו בכל חנות לספרי קודש.
בהצלחה
ארז