הירקות הירוקים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/01/03 16:19 י בשבט התשסג

שאלה

כבוד הרב!

רציתי שתשלח לי בבקשה מידע על צורת ההכנה (שטיפה וכדומה)בגוש קטיף ואם אפשר מידע נוסף על ירקות ירוקים של גוש קטיף ומקומות אחרים (זה בישביל עבודת חקר)בתודה אלמוג

תשובה

בס"ד

לאלמוג שלום,

לצורך עבודת החקר, אני מציע שתיכנסי לאתר מכון התורה והארץ המצ"ב, יש שם מפתח מאמרים מחוברת אמונת עתיך ובוודאי תמצאי חומר שמתאים לעבודתך. כמו כן אני מציע שתתקשרי אלי למכון 08/6847325, ותגידי לי בדיוק על מה עבודת החקר, ואנסה להפנות אותך לחומר מתאים.

בברכת התורה והארץ,

יואל פרידמן

http://www.toraland.org.il