הדרכה בתנועת נוער

חדשות כיפה הרב אייל קרים 27/11/02 21:01 כב בכסלו התשסג

שאלה

בסניף שלנו הכניסו אנשים שלא כל כך מתאימים להדרכה! אבל יש ילד שממש מתאים לו להכנס אך בגלל שהוא לומד בפנימיה הוא אומר שהוא לא חושב שהוא יתרום מספיק בתור מדריך אבל אם הוא לא יהיה אז יהיו מדריכים הרבה יותר גרועים ממנו- עדיף שהוא יתרום פעם בשבוע מאשר שלא יתרום בכלל במיוחד לאור העובדה שהסניף כל כך זקוק לו אתה חושב שאני צריך להמשיך ללחוץ עליו או שאני צריך להפסיק ולתת לו להחליט לבד?

תשובה

שלום

כיון שהחניכים מזדהים עם "דמות", ולו יש השפעה ברוכה, כדאי ללחוץ עליו, ולו בשביל שיופיע פעם בשבוע. מדריכים גרועים אין להכניס כלל, גם אם לא יימצאו אחרים. אבל מדריכים פחות טובים, כן.

אייל