הדרדרות באמונה

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 16/10/02 21:46 י בחשון התשסג

שאלה

שלום רב,

בזמן האחרון מאוד קשה לי להאמין אני מרגישה הדרדרות באמונה ואני מתחילה לשאול המון שאלות למה ככה ולמה זה?.... כל פעם שאומרים לי איזה החמרה בכל מיני נושאים אני מרגישה שזה גורם לי לשנאה כלפי הדת. זה מאוד קשה לי כי אני רוצה להאמין ואני גם מבית דתי.. בבקשה תעזור לי בהקדם כי אני מרגישה שזה כבר לא טוב!

תשובה

יישר כח גדול על שאלתך החשובה, אך תשובה לנושא זה אשר הוא כל כך ארוך ורחב - איננה אפשרית במסגרת האינטרנט.

לכן כדאי שתהי בקשר רצוף ומתמיד עם אישיות תורנית (מורה, רב, הורים) ותתיעצי איתם בכל עניינים אלו.
חשוב מאוד לחפש תשובות, ואשרייך שאת עושה זאת, אך העזרי בסבלות - וכך תגיעי לאמונה גדולה וחזקה.
בהצלחה בכל.
צבי קוסטינר.