דתיים חילונים

חדשות כיפה הרב שי פירון 19/12/02 13:01 יד בטבת התשסג

שאלה

אניבכיתה ט ואני גרה בקצרין. אני דתייה ויש לי חבר חילוני, אנחנו לא שומרים נגיעה וכל החברות שלי אומרות לי שזה בגלל שהוא חילוני אבל זה לא קשור כי גם לפני שהכרתי אותו לא שמרתי נגיעה מה לעשות???

תשובה

ב"ה

שלום לך!

אני שמח על כך שאנו מצליחים לבנות ישובים בהם מתגוררים בשכנות דתיים וחילוניים גם יחד. כך אנו בונים את בית ישראל בצורה שלמה. אבל, אם מתבוננים על מה שאת מתארת, מתעורר בלבי ספק על תועלת המפגש. חברות בין בת דתית לבן חילוני היא נוראית! היא פוגעת ביכולת לעצב את עולמך הרוחני והאמוני. היא יוצרת מפגש בין עולמות עוד בטרם זכית לעצב את השקפת עולמך. לכן, אני ממליץ לך בחום להפסיק את החברות הזו. היא הרסנית ופוגעת.

בברכה,

שי