דחוףףף - חזיר במיקרוגל

חדשות כיפה הרב חיים נבון 23/06/08 13:35 כ בסיון התשסח

שאלה

בס"ד

שלום רב,

אני ברוך השם תודה לאל משתדל לשמור מצוות.

חיממתי אוכל במיקרו ללא כיסוי שחיממו שם חזיר כמה וכמה פעמים אך לפני יותר מ 24 שעות מהזמן שחיממתי אם זה משנה.

עשיתי משהו לא בסדר

נא ענו לי מהר אני בהיסטריה

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
אם הבישול הטרף היה לפני יותר מ24 שעות מהזמן שאתה חיממת במיקרוגל, בדיעבד המאכל שחיממת אינו טרף. אך בשום אופן אין לנהוג כך להבא לכתחילה.
באופן כללי, לא טוב להיות בהיסטריה בעבודת ה'. המשך להתחזק במצוות, וה' יהיה בעזרך.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן