בת חסידה

חדשות כיפה הרב אייל קרים 22/12/02 12:22 יז בטבת התשסג

שאלה

אני אדם דתי ויש לי ידידות.

אני מתנדב בבית התמחוי עם אחת מהידידות שלי אז זה מפנה אותי לשאלה שלי האים מותר לי לעבוד איתה באותו החדר למרות שזה לצורכי מצווה כי רב הישיבה נכנס אלינו לפני כמה ימים ושאל אותי בקול לידה אים היא חברה שלי אז היה זה רגע של מבוכה וזה פגע בידידה שלי מאוד עד כדי בכי והיא רצתה להראות שהיא באה חהיתנדב ולא בשביל להיות איתי(אני מזכיר היא לא חברה שלי או משהו כזה)אני מאז לא מדבר עם ראש הישיבה ולאחר מיכן הוא בא לכיתה שלי ואמר להם שאני מתעסק עם בחורות בלילה (כי נראתי מאוד עייף לאחר ההיתנדבות שלי בלילה איתה)וזה מאוד פגע בי אז אים תגיד לי כיצד לינהוג עם כול העניינים שכתבתי לך אז אודה לך מאוד

בתודה מתן

תשובה

שלום

טוב מאוד שאתה מתנדב בבית התמחוי ולא טוב שאתה מתיידד עם ידידות. אבל אין איסור לעבוד יחד עם אשה באותו חדר שנכנסים ויוצאים ממנו אנשים, כדי לא לעבור על איסור ייחוד.

שלום

אייל קרים