אולי אני אפסיד אותו?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 20/11/02 23:32 טו בכסלו התשסג

שאלה

בע"ה

שלום לכבוד הרב!

בזמן האחרון אני ב"ה מאוד מתחזקת, וגם מפחיתה בקשרים שלי עם בנים.

התכתבתי באימייל עם מישהו מאוד נחמד ועכשיו הוא רוצה שניפגש (הוא דתי מאוד וממש נחמד לי איתו). הבעיה שאני לא יודעת איך להגיד לו את זה שאני רוצה להפסיק לדבר איתו. וגם אני לא יודעת-אולי אני מפסידה משהו? אולי אם זה היה בא בעוד 5 שנים היה יוצא מזה משהו? כדאי לוותר?

וגם בקשר לסתם בנים בשבט -אפשר לדבר איתם כשכולם ביחד? (לא שחנ"ש) אלא סתם לדבר עם כולם ביחד וגם איתם?

תשובה

בס"ד

בת כמה את?
בן כמה הוא?

האם אתם בדרך לקשר רציני - (דהיינו חתונה) או סתם לכייף יחד?

אימרי לו בטלפון בפקס או בכתב,
באימייל או על ידי יונות דואר.
בכל דרך שיהיה לך נוח. "אני ב"ה מאוד מתחזקת, וגם מפחיתה בקשרים שלי עם בנים"

הוא רק יכבד את זה!!

את לא מפסידה כלום.

אל תחיי אף פעם בתחושה שכזו.
עשי את האמת ולא את החשבונות!!

ובסוף תרווחי, כולם ירצו בך, כי בחורה אמיתית - היא הבחורה הכי טובה שיש.

כן, הכוונה "אמיתית עם עצמה". כי מי שהיא "אמיתית עם אחרים" - ה' ירחם על מי שבסביבתה.

ובענין האינטרנט וההתכתבות ראי בבקשה
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=7319

ובשיחות עם בנים סתם כך ראי
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=8604

בהצלחה.