אווירה בטקס י בטבת

חדשות כיפה הרב שי פירון 15/12/02 22:51 י בטבת התשסג

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הרב,

במוצש"ק פרשת ויגש התקיים טקס י בטבת בהיכל שלמה שבו גם אתה נוכחת בין הנציגים.

רציתי לשאול איך אתה התרשמת מהקהל? איזה אווירה אתה הרגשת שיש שם?

תודה רבה, מדריכה בבנ"ע.

תשובה

ב"ה

שלומות,

ברור שבתוך הקהל היו גם חבר'ה שלא הקשיבו ועסקו בכל מיני עניינים. אבל, בשורות הראשונות ובחלקים אחרים באולם היו רבים שהקשיבו.
בעיק לאור העובדה שרבים מהדוברים האריכו בדבריהם וגם זה לא סייע להקשבה ולריכוז של החברים.
ובכלל, הרגלי הוא לראות את חצי הכוס המלאה. בני נוער בחרו לבוא במוצאי שבת במקום "לצאת" לבלות.

יש להעריך אותם ובעיקר את כל אלה שהקשיבו.

ובעז"ה, נמשיך להשתפר

שי