ללא נושא

חדשות כיפה הרב חיים נבון 10/06/08 20:14 ז בסיון התשסח

שאלה

בס"ד

האם להטעין פלאפון בשקע האולפנא אסור כי זה מוציא קרינה?-מבחינה רפואית... ?ומי שעושה זאת-יכולה לפגוע בחברתה,שרגישה יותר אולי?

2. האם מותר להשתמש בשירותים במקוםך לא כשר?

3. האם אפשר להשתמש בשירותים במלי לקנות שם דבר? זה גזל? ואם כן-אז האם להטעין פלאפון בשקע של האולפנא זה גזל גם או לא?

תשובה

שלום וטוב.
1. אין צורך להגזים בחששות. כולנו משתמשים בפלאפון, וודאי שאפשר להטעין אותו בשקע ליד חברתך. אם את ממש חוששת, אפשר גם להטעין את המכשיר כשהוא כבוי.
2. מותר.
3. אינני מבין את השאלה. אם בעל חנות מסכים שתשתמשי בשירותים שלו בלי לקנות דבר בחנות - אז מה הבעיה?