אחרי חודשיים ארוכים, החופש הגדול נגמר. הורים רבים סיימו את התקופה מותשים, כשאחד מהם הוא ים רגב - יזם טכנולוגי, ממייסדי פלטפורמת Zest, אב לארבע בנות וגם בעלה של כתבת החינוך של חדשות 12, יעל אודם. כדי להוקיר תודה לבעלה, שהיה עם הילדות לכל אורך החופש הגדול, בחרה אודם להיעזר באחד הקולגות מהעבודה - מגיש החדשות דני קושמרו.
"ממיס את הלב"
בסרטון ששלחה לבעלה - ואותו ים שיתף ברשתות החברתיות - נראה קושמרו כשהוא מחזיק בפרחים בזמן שהוא מתכונן למהדורה על כיסא האיפור, ומקדיש אותם לים "שהחזיק מעמד בחופש הגדול באוגוסט עם ארבע בנות לבד כשאשתו נמצאת בעבודה". לכך הגיב ים: "מעט מאוד רילזים יכולים לשפר את ההרגשה של אבא שהיה עם 4 בנות כל החופש הגדול. אבל וידאו כזה ממיס את הלב".
אוהבים אוכל טוב? הצטרפו עכשיו לקבוצת הוואטסאפ שלנו
עם זאת, קושמרו לא יכול היה שלא לסיים בבדיחה, והוסיף בצחוק שכתבת החינוך רוצה לבשר לבעלה שיש עוד בת בדרך. "דני, הבדיחה בסוף גרמה לי לשמוט את בקבוק הקולה-זירו שהחזקתי לאחת הבנות תוך כדי ריצה אחרי כדור שמישהי אחרת בעטה לכביש", אמר הבעל המבוהל, וסיכם בחצי הומור: "על זה עוד נתחשבן".