השנה, מכיוון שחג השבועות צמוד לשבת, צפויות לנו חמש ארוחות חגיגיות ברציפות. בעוד החרוצים יכינו את כל האוכל מבעוד מועד, יש מי שיעדיפו לבשל חלק מהמנות לארוחות השבת בתוך חג השבועות עצמו, בהסתמך כמובן על "עירוב תבשילים". האמת שיש לזה לא מעט יתרונות - פחות עבודה בערב החג העמוס גם ככה, אוכל טרי יותר, והרבה יותר מקום במקרר. אספנו בשבילכם כמה מתכונים שאפשר לבשל גם במהלך החג:

תוספת: תפוחי אדמה צלויים במחבת

תפוחי אדמה צלויים במחבת צילום: גם בן זאיד

עיקרית: קדירת בקר עם גזרים ותפוחי אדמה

קדירת בקר צילום: צילום: TEKA Studio

המוציא: נאן הודי - לחם על מחבת

נאן הודי צילום: צילום: Teka Studio

קינוח: קרפ ביתי

קרפ ביתי צילום: צילום: סטודיו טקה

סלט: חצילים ופלפלים

צילום: shutterstock