קשר בין בת לבין

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 11/02/09 10:04 יז בשבט התשסט

שאלה

שלום!

הייתי רוצה לשאול האם מותר לילדה דתיה בת 14 להיות חברה של בחור דתי שומר נגיעה בן 20?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
אסור. כפי שנפסק בשולחן ערוך חובה על האדם להתרחק מקשרי חבירות עם בנות.
לכל זמן ועת תחת השמיים ובגילך ראוי לך להשקיע את השנים היקרות הללו בפיתוח אישיותך ע"מ שתוכלי בבוא הזמן להקים בית נאמן בישראל ולהיות אישה ואם בעלת אישיות שמסוגלת לחנך את הדורות הבאים ולעשות דברים רבים וטובים בעולם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן