צום יום כיפור

חדשות כיפה הרב דוד לוי 01/10/14 00:28 ז בתשרי התשעה

שאלה

שלום

אני סובל מיתר לחץ דם ותסמונת קושינג ונוטל כל מיני תרופות, הרופאה אוסרת עלי לצום! היא אומרת שאני חייב לשתות ולאכול!

שנה שעברה רק שתיתי כל פעם ממש קצת בשביל התרופות.

אני לא יודע מה לעשות?

תשובה

שלום לך

תתקשר לרופאה שלך ותשאל אותה שתי שאלות :
1. אם אתה שותה כל היום נוזלים מזינים כמו מרק סמיך, מיצי פירות וכד' - האם אתה תהיה בסכנת חיים אם לא תאכל אוכל מוצק.
2. כמה ליטרים של נוזל מזין אתה צריך לשתות במשך 25 שעות (3 ליטר או 10 ליטר) בהנחה שאתה שוהה כל היום בבית עם מזגן.
שאלה זו מאד חשובה גם אם אתה צריך לאכול וגם אם אתה לא צריך לאכול.

את התשובות תתקשר 098987548 ותאמר לי או תכתוב כתגובה לשאלה זו

גמר חתימה טובה דוד לוי