פסוק לשם

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 26/03/08 00:00 יט באדר ב'

שאלה

בס"ד

לרב שלום...

רציתי לשאול, איך אני יכולה למצוא פסוקים שמתחילים באות הראשונה של שמי (ד) ומסתיימים באות האחרונה של שמי (ן) ?

תשובה

לשואלת שלום רב.
אפשר לחפש בפרויקט השו"ת. שם יש אפשרות לעשות חיפוש ע"פ שמות אנשים.
למשל
ויקרא פרק כג
דַּבֵּר אֶל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וְאָמַרְתָּ אֲלֵהֶם כִּי תָבֹאוּ אֶל הָאָרֶץ אֲשֶׁר אֲנִי נֹתֵן לָכֶם וּקְצַרְתֶּם אֶת קְצִירָהּ וַהֲבֵאתֶם אֶת עֹמֶר רֵאשִׁית קְצִירְכֶם אֶל הַכֹּהֵן :

משלי פרק יח
(ח) דִּבְרֵי נִרְגָּן כְּמִתְלַהֲמִים וְהֵם יָרְדוּ חַדְרֵי בָטֶן :

ירמיהו פרק א
א) דִּבְרֵי יִרְמְיָהוּ בֶּן חִלְקִיָּהוּ מִן הַכֹּהֲנִים אֲשֶׁר בַּעֲנָתוֹת בְּאֶרֶץ בִּנְיָמִן :

בברכה
אפי קיציס