נוסח הכתוב - טענה נוצרית

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 17/01/12 09:16 כב בטבת התשעב

שאלה

שלום רב.

ישנה טענה נוצרית כי הפסוק בהושע פרק יד פסוק ג "ונשלמה פרים שפתינו" , נכתב במקור "ונשלמה פרי משפתינו" . במטרה לשנות את הכוונה כי התפילות באות במקום הקורבן.

המקור לכך הוא מן תרגום השבעים הסורי . Septuagint, Syriac pay the fruit

כיצד ניתן לדעת שהגירסא שלנו היא הנכונה? אני מצרף לכאן קישור לטענותיהם http://www.igod.co.il/bible/740-hosea14

בתודה

תשובה

אנחנו צריכים להביא ראיה שמה שכתוב באמת נכון???

מי שטוען שצריך לשנות את הכתוב, הוא צריך להביא ראיה על כך.
ומעבר לכך, ברור ויסוד באמונתנו הוא שדברי הנביאים אמת, ורק כופרים מנסים לסלף דבריהם.
ולכן או שאתה תמים שנותן לכופרים ומסיונרים לטמטם אותך.
או שאתה בעצמך מסיונר.