נדר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/01/09 16:09 יז בטבת התשסט

שאלה

שלום כבוד הרב.

לפני 9חודשים בארך היה לי בר מיצווה

ובשבת חתן בעלייה לתורה נדרתי נדר ליתרום לבית כנסת 300שקל

הלכתי לאותו בית כנסת אחרי חודש בארך

ואמרו לי שסגרו את הבית כנסת

עכשיו אני לא יודע מה לעשות עם הכסף והנדר :(

אם תוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות עם הנדר

בבקשה.

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יש להעביר את הכסף לבית כנסת אחר הזקוק לתרומתך. כמו כן אפשר להעביר אותו למצוות תלמוד תורה, ואם אפשר תלמוד תורה בבית כנסת אחר, כגון ספרים לבית כנסת מה טוב.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן