מניעת הריון כשהבעל בצבא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/08/08 17:39 ו באב התשסח

שאלה

שלום רב. ברוך ה' אני מתחתנת בעוד זמן קצר. ארוסי נמצא כרגע בשירות הסדיר שלו כחייל קרבי.שנינו בני 21. שאלתי היא האם מותר לקחת גלולות למניעת הריון למשך השנתיים הקרובות כל עוד הוא נמצא בצבא. הקמת בית חשובה לנו מאוד אבל נראה לי שהקושי בלגדל ילד לבד גדול מאוד. תודה רבה מראש!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

מקובלני ששאלות מסוג זה של מניעת הריון, אין משיבים באינטרנט. יש לגשת לרב מוסמך שמכיר את מצבכם וקשייכם השונים ולהתייעץ עמו בצורה עניינית, אבל לצערי אין באפשרותי לענות על שאלה זאת בלא הכרת המקרה לגופו.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ